«
 Juny 2017 
»

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Du
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
             
producció, distribució i programació d'espectacles
Cercador 
mida del text  -a  +a
versión en castellano  Registra't a Bitò Produccions
Festivals
Esteu a Inici, Festivals, Temporada Alta
Salt, 25 de de juny de 2017

Temporada Alta


Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya Girona/Salt és un festival internacional de teatre que se celebra des de 1991 a diversos espais de la ciutat de Girona (Teatre Municipal de Girona, Sala La Planeta, Auditori de Girona) i la seva àrea metropolitana (Teatre de Salt, Sala La Mirona, Espai La Pineda a Sant Gregori) des de primers d'octubre fins a primers de desembre.
Durant tots aquests anys, Temporada Alta no ha deixat de créixer i d'estendre's a nous espais. Actualment, és un dels festivals d'arts escèniques més important de Catalunya i d'Espanya.

Temporada Alta és un festival amb una programació eclèctica en la qual hi han participat tant algunes de les grans companyies com molts dels grans creadors dels diversos llenguatges de les arts escèniques (Kristian Lupa, Peter Brook, Milva, Philippe Genty, Strehler, Footsbarn T. Théâtre, Hanna Schygulla, Piccolo Teatro di Milano, Robert Lepage, Ingrid Caven, Irina Brook, Josef Nadj, Milva, Ute Lemper, Alla Demidova, Isabelle Huppert, Patrice Chéreau, Royal Shakespeare Company, Maria Friedman, Jean-Louis Trintignant, Jan Fabre, T. Ostermeier, Pascal Comelade...), com la majoria dels millors actors i les millors companyies de teatre i dansa del nostre país (La Fura dels Baus, Juan Echanove, Adolfo Marsillach, Paco Rabal, Els Joglars, Víctor Ullate, Carmen Cortés, Teatre Lliure, Canales, Núria Espert, Charo López, Eva Yerbabuena...). Una bona part dels espectacles que es representen a Temporada Alta són estrenes absolutes al nostre país. La mitjana d'ocupació dels teatres durant Temporada Alta 2011 va ser del 94%.

Temporada Alta és un festival convocat conjuntament per l'Ajuntament de Girona, l'Ajuntament de Salt, la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Diputació de Girona, i també amb la important col·laboració del Club de Mecenatge Teatral, un grup de 50 empreses i entitats de Girona o amb delegació a la ciutat, que des de les primers edicions del festival ha anat creixent fins convertir-se en un dels puntals del Festival.

La direcció artística i la gestió del festival són responsabilitat de Bitò Produccions.© 2009 C/ Pati del teatre 2, 17190 Salt (Girona) - Telf: 972 402 004 - Fax: 972 400 019
Contacte |  Registre |  Borsa de treball |  Mapa web |  Avís Legal | Vincles |  Crèdits